Termeni și Condiții

Termeni și Condiții se referă la relația generată între Harmony Residence, denumită în acest cadru "Compania", și persoanele care utilizează pagina de internet www.harmony-residence.com, denumite în cele ce urmează "Utilizator".
Accesarea și utilizarea paginii de internet www.harmony-residence.com, inclusiv a oricărei pagini sau arii ale acesteia, sau a oricărui serviciu furnizat prin intermediul paginii de internet www.harmony-residence.com, pot fi făcute numai în conformitate cu acest set de Termeni și Condiții, ținând cont și de Politica de Confidențialitate și Politica Cookies.
Toate informațiile furnizate sunt confidențiale și nu pot fi prelucrate de alt operator fără acordul scris al Companiei. Pentru utilizarea paginii de internet www.harmony-residence.com și a serviciilor oferite de Companie, este solicitat în mod expres acordul utilizatorului cu privire la acest set de Termeni și Condiții.
Acordul se va alege în secțiunea dedicată și reprezintă: acordul expres de a respecta toate clauzele din categoria Termeni și Condiții; ia cunoștință de modalitatea în care sunt prelucrate datele cu caracter personal puse la dispoziție de utilizator; confidențialitatea informațiilor prezentate în website.
Utilizarea paginii de internet fără a analiza prezentul set de Termeni și Condiții va fi considerată acceptarea integrală a acestora.Aveți dreptul de a nu fi de acord în parte sau în integralitate cu setul de Termeni și Condiții, iar în cazul în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați sau să încetați să utilizați website-ul www.harmony-residence.com.
Compania a pus la dispoziția dumneavoastră următoarele date pentru care își rezervă dreptul de utilizare exclusivă, copierea acestora sau utilizarea în vederea obținerii de venituri sau avantaje proprii nefiind agreata și considerată neacceptarea prezentului set de Termeni și Condiții:date referitoare la proprietățile promovate de Companie, așa cum au fost furnizate de proprietarii imobilelor prezentate;fotografii realizate de Companie în imobilele prezentate și promovate de aceasta;date referitoare la partenerii Companiei;date referitoare la parteneriatele cu instituții financiare și informații furnizate de acestea;date și recomandări cu privire la modalitatea în care tranzacțiile imobiliare ar trebui desfășurate, respectiv opinii proprii cu privire la documentele necesare, recomandări cu privire la buna desfășurare a unei tranzacții imobiliare.
Compania solicită utilizatorilor următoarele date: Nume, Număr de telefon, Adresă de e-mail.
Compania va utiliza aceste date doar în scopul indicat de către utilizator în cadrul formularului pus la dispoziție în pagina de internet www.harmony-residence.com, pentru care utilizatorul își manifestă acordul.
Utilizatorii au acces gratuit pentru vizualizare la toate categoriile paginii de internet www.harmony-residence.com, Compania neavând aplicată o politică de preț pentru vizualizare și descărcarea analizelor de piață.
Societatea poate restricționa accesul unui Utilizator la pagina de internet www.harmony-residence.com, dacă acesta a încălcat, în mod repetat, Termenii și Condițiile sau dacă există alte motive de risc asupra conținutului informației publicate pe pagina de internet.Utilizatorul nu va crea un cont de utilizator pe website, astfel poate vizualiza liber majoritatea ariilor din pagina de internet, cu excepția datelor furnizate prin secțiunea "descărcare", unde utilizatorul își manifestă acordul pentru transmiterea adresei de e-mail către Companie.
Utilizatorul poate solicita în orice moment ștergerea oricăror date trimise către pagina de internet www.harmony-residence.com și implicit Companiei, printr-un simplu e-mail trimis la adresa office@harmony-residence.ro. Prețurile afișate pe website-ul www.harmony-residence.com pot suferi modificări fără un anunț prealabil, motiv pentru care pentru verificarea oricărei informații vă rugăm să ne contactați prin unul dintre canalele publicate în pagina de internet sau pe e-mail la office@harmony-residence.ro.
Compania nu este responsabilă pentru eventualele modificări de mentenanță sau fluctuații online care pot apărea în urma utilizării paginii de internet www.harmony-residence.com.
Compania nu realizează campanii cu privire la studiile de piață, motiv pentru care nu solicită informații cu privire la date personale precum vârsta, sexul sau religia.
Această pagină de internet are rolul de promovare imobiliară și nu conferă cadrul realizării unui contract de vânzare-cumpărare. Utilizatorul are obligația de a solicita informații suplimentare de la Companie cu privire la proprietățile promovate, pentru a valida acuratețea informațiilor promovate.
Utilizatorul garantează www.harmony-residence.com că nu este responsabil pentru orice pretenții ale unor terți împotriva www.harmony-residence.com cu privire la informațiile prezentate de către utilizator ca urmare a vizualizării informațiilor pe pagina de internet.Utilizatorul poate căuta proprietățile folosind modulele puse la dispoziție de pagina de internet.
Orice altă variantă de căutare care nu este pusă la dispoziție de pagina de internet, nu va fi considerată în analiza ofertelor și nu implică responsabilitatea Companiei cu privire la acuratețea și validitatea informațiilor.
Orice modificare a Termenilor și Condițiilor va fi publicată în pagina de internet și va fi considerată acceptată în momentul continuării utilizării website-ului www.harmony-residence.com de către utilizator.
Compania își rezervă dreptul de a modifica în orice moment și fără o notificare prealabilă conținutul paginii de internet www.harmony-residence.com și orice informație afișată în aceasta.Prin accesarea și utilizarea paginii de internet www.harmony-residence.com, utilizatorul confirmă că a citit și a înțeles Termenii și Condițiile prezentate mai sus și este de acord să se conformeze acestora. Utilizatorul este responsabil de respectarea acestor Termeni și Condiții și de utilizarea în mod responsabil a paginii de internet www.harmony-residence.com.