Despre noi

Suntem o companie de dezvoltare imobiliară cu o reputație solidă și o vastă experiență în industria imobiliară și construcții. Echipa noastră de acționari aduce expertiză extinsă și dedicare în fiecare proiect pe care îl realizează. Ne propunem să oferim produse de calitate și să creăm spații excepționale în sectorul rezidențial și de birouri.

 Avem o abordare meticuloasă la detalii și acordăm o atenție deosebită designului și esteticii. Fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este conceput pentru a oferi un stil distinct și confortabil, în concordanță cu cerințele și aspirațiile clienților noștri.

Portofoliul nostru de proiecte cuprinde atât clădiri de birouri, cât și ansambluri rezidențiale ce se remarcă prin standarde ridicate de calitate.

In segmentul comercial am dezvoltat o cladire de birouri clasa A într-o locație centrală, în Piața Victoriei, cu etaje multiple și facilități de parcare subterană. Această clădire se remarcă prin designul modern, atenția acordată detaliilor și facilitatilor. Totodată, am finalizat un ansamblu rezidențial exclusivist în zona Pipera, constând în 32 de vile premium. Acestea au fost proiectate pentru a oferi confort fiind de altfel si primul proiect de acest gen cu parcare subterana si acces direct catre fiecare casa. Atenția noastră la detalii se reflectă în fiecare aspect al acestor locuințe.

Ca și dezvoltatori, ne angajăm să aducem valoare adăugată comunității și să contribuim la dezvoltarea urbană sustenabilă. Ne mândrim cu profesionalismul nostru, abordarea noastră meticuloasă și angajamentul față de excelență în fiecare proiect pe care îl abordăm.

Construim pentru viitor: Harmony Residence - Locuințe de excepție într-o comunitate înfloritoare

Harmony Residence - un proiect rezidențial de excepție. Situat într-o locație privilegiată, în inima Domneștiului, acest proiect îți oferă o oportunitate unică de a trăi într-un mediu liniștit și cu acces facil la tot ceea ce ai nevoie.

Harmony Residence reprezintă o comunitate selectă de 30 de case tip duplex, construite cu atenție la cele mai înalte standarde de calitate și design. Fiecare casă a fost proiectată cu grijă, pentru a-ți oferi un stil de viață modern și confortabil. Suprafețele generoase și luminoase sunt concepute pentru a conferi spațiu și libertate în fiecare colț al casei.

Echipa noastră de experți și profesioniști în construcții a lucrat cu pasiune pentru a crea locuințe care să îți depășească așteptările. Fiecare detaliu a fost supervizat cu atenție, de la structura solidă din beton armat, până la finisajele de înaltă calitate. Ne-am asigurat că fiecare aspect al casei tale este gândit pentru a-ți oferi un confort deplin și o experiență deosebită.

Cu o atenție deosebită acordată designului interior, casele din Harmony Residence îți vor întâmpina fiecare pas cu o atmosferă prietenoasă și primitoare. Finisajele premium și materialele de cea mai bună calitate reflectă standardele noastre ridicate și pasiunea noastră pentru excelentă. Aici vei găsi un loc în care fiecare detaliu contează, iar spațiile bine compartimentate îți vor permite să te bucuri de fiecare moment al vieții tale.

Harmony Residence nu este doar o locuință, ci o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori și aspirații. Aici vei găsi oameni prietenoși și deschiși, iar atmosfera plină de armonie și bunăvoință te va face să te simți ca acasă. Îți garantăm că tot ceea ce am construit în acest proiect a fost realizat cu profesionalism și dedicare, pentru a-ți oferi o experiență de viață remarcabilă.

Bucură-te de toate avantajele pe care le oferă Harmony Residence și fă primul pas către un stil de viață autentic și în armonie cu tine.

30
Locuinte
10.000 m²
Total suprafata cartier
4.500
Suprafata construita
7.900
Zona verde privata
Video

Harmony Domnești Descoperă un stil de viață superior

Vizionează videoclipul nostru de prezentare pentru a te familiariza cu proiectul Harmony Residence.