Style

Confidentialitate

Compania prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, atunci cand acestia utilizeaza website-ul www.harmony-residence.com / www.harmony-residence.ro.

Prezenta politica de confidentialitate descrie ce date cu caracter personal sunt prelucrate si care sunt optiunile utilizatorului cu privire la acestea : Compania www.harmony-residence.com  este operatorul cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, colectate si prelucrate prin intermediul website-ului www.harmony-residence.com. Compania respecta legislatia aplicabila cu privire la GDPR, iar persoana desemnata de companie pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal este: Responsabil cu protectia datelor  Email – office@harmony-residence.com.
Datele prelucrate de societate sunt cele furnizate de Utilizator, respectiv: nume, adresa de e-mail, numar de telefon. Aceste date sunt solicitate in momentul descarcarii analizelor de piata prin intermediul website-ului www.harmony-residence.com si,totodata, in cadrul formularului de contact pus la dispozitie vizibil pe pagina principala sau in cadrul sectiunilor ce vizeaza proprietatile promovate. Astfel, catre companie ajung informatiile completate de Utilizator si proprietatea pe care utilizatorul a selectat-o prin intermediul websiteului.
Compania nu furnizeaza informatiile puse la dispozitie de catre Utilizator decat angajatilor companiei, sau partenerilor acesteia, cu scopul direct de a oferi informatii cu privire la proprietatile selectate de Utilizator si dezvolta discutiile referitoare la tranzactionarea imobilului selectat. Website-ul are legaturi realizate cu conturile proprii privind retelele de socializare, ins chimb Compania nu utilizeaza si nu stocheaza datele din aceste platforme. Compania nu utilizeaza datele primite in scopuri de studii de piata, cercetare sau profilare. Datele furnizate nu sunt stocate, ci doar utilizate in scopul indicat de Utilizator. Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturiin calitate de persoana vizata:
- Dreptul de acces - puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram sau nu datele personale;
- Dreptul de a actualiza sau corecta datele primite de Companie;
- Dreptul de a solicita in orice moment stergerea datelor furnizate, prin simpla cerere prin e-mail catre persoana alocata de companie la adresa office@harmony-residence.com ;
- Dreptul la opozitie cu privire la prelucrarea sau furnizarea datelor cu caracter personal;  
- Restrictionarea accesului la datele furnizate de dumneavoastra;
- Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere Autoritatea     Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, Bucuresti,     Romania  - sau adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro