Elevate Residence

Premium

Descoperă Refined Elegance într-un cadru excepțional

Bun venit la Harmony Residence Premium, unde vei descoperi o experiență remarcabilă de locuire într-un cadru exclusivist. Această colecție de case premium îți oferă un mediu rafinat, unde fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a-ți oferi o viață de calitate premium.

Tehnică și Finisaje de Lux la Harmony Residence Premium

La Harmony Residence Premium, ne-am angajat să oferim doar cele mai înalte standarde de calitate. Structura impecabilă a fiecărei case este realizată din beton armat de înaltă rezistență, asigurând siguranța și soliditatea construcției. Folosim cărămizi Porotherm și Soceram, recunoscute pentru durabilitatea și izolația termică excelentă pe care o oferă.

În interior, am aplicat tencuielile Multibat și gleturile Ceresit CT 126 și CT 127 ce asigură finisaje impecabile și rezistente în timp.

Acoperișul este realizat cu tabla de înaltă calitate de la producătorul Damila, cu o grosime de 0,5 mm și o garanție de 20 de ani. Această alegere atentă demonstrează dedicarea noastră pentru durabilitate și calitate superioară.

La Harmony Residence Premium, nu doar calitatea construcției este prioritatea noastră, ci și confortul și luxul în fiecare detaliu. Casele noastre premium sunt complet mobilate și utilate, astfel încât să te poți bucura de un stil de viață deosebit încă de la prima zi.

Fiecare casă este amenajată cu atenție și gust excepțional de către designeri de interior de top. Mobilierul elegant, finisajele de lux și accentele de design rafinat creează un ambient sofisticat.

Bucură-te de livingul spațios și luminos, unde zona de dining se contopește armonios cu bucătăria, facilitând o tranzitie fluidă între aceste spații. Dormitorul principal, împreună cu baia privată, este un sanctuar de relaxare și intimitate, oferindu-ți o oază de liniște și confort. Celelalte două dormitoare generoase împart o baie suplimentară, asigurându-ți spațiu de tihnă pentru întreaga familie.

Toate finisajele interioare și exterioare sunt de calitate superioară, adăugând un aspect sofisticat și un farmec aparte fiecărui colț al casei tale. De la pardoseli elegante și finisaje premium în băi, până la accesorii și detalii atent selecționate, totul este creat pentru a reflecta luxul și rafinamentul pe care ți-l dorești într-un cămin de top.

Priveliștea îmbietoare a grădinii din spatele casei și terasa acoperită cu acces din living completează perfect experiența ta de relaxare și socializare în aer liber.

La Harmony Residence Premium, trecem dincolo de așteptările tale, aducându-ți un nivel extraordinar de atenție la detalii și o calitate superioară în fiecare aspect al construcției și designului interior. Fiecare element a fost ales cu grijă și pasiune, pentru a-ți oferi un stil de viață deosebit, într-un mediu desăvârșit.

Descoperă și tu o experiență unică de locuire la Harmony Residence Premium, unde eleganța, confortul și luxul se întâlnesc într-o armonie perfectă. Aici vei găsi căminul visurilor tale, unde fiecare zi este însoțită de senzații și trăiri remarcabile.

Parter

Descoperă parterul casei Premium - Harmony Bliss. Un living open space generos, cu o bucătărie modernă complet mobilată și o zonă de dining, ce împreuna creează un spațiu perfect pentru întâlniri și relaxare. Dormitorul intim îți oferă un refugiu liniștit, iar baia elegantă te răsfață cu finisaje premium. Cele două terase îți permit să te bucuri de aerul curat și de momentele speciale. Fiecare piesa de mobilier a fost selectata cu atentie pentru fiecare detaliu având în vedere atât confortul cât și îmbinarea finisajelor într-o manieră armonioasă cu spațiul.

Living
Bucatărie
Dormitor
Depozitare
Hol
Baie
20.30
11 .00
13.20
4.00
8.20
3.40
Terase
Total util Parter
Total Construit Parter
Teren
18.80
60.10
75.70
305

Etaj

Acest nivel excepțional îți oferă o experiență desăvârșită, într-un cadru cu finisaje de calitate și atenție la detalii. Dormitorul principal impresionează prin unicitatea sa și este însoțit de o baie privată. Celelalte două dormitoare creează un loc prietenos și intim pentru odihnă. Bucură-te de luminozitate și de atmosfera plăcută care te învăluie fiecare pas.

Dormitor 1
Dormitor 2
Dormitor 3
13.20
16.80
12.80
Baie 1
Baie 2
Hol
Total Construit Etaj
5.10  m²
5.30
6.60
72.60
Galerie

Interior premium

Programeaza o vizita!

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.