Randările de interior design pentru prima casă

Aug 3, 2023

Suntem încântați să împărtășim o veste extraordinară cu voi! Am finalizat randările de interior design pentru prima casă din proiectul nostru Harmony Residence. Aceste randări spectaculoase vor fi puse în aplicare în colaborare cu partenerul nostru de încredere, Euro Evi, specialiști în mobilier de calitate.

În următoarele luni, vom începe procesul de mobilare a primei case, cu atenție la fiecare detaliu și la stilul de design pe care arhitectii noștri l-au conceput cu pasiune și dedicare.

Suntem bucuroși să oferim clienților noștri opțiunea de a-și mobila casa în același stil de design pentru care arhitectii noștri au muncit intens, aducând în proiect fiecare element cu grijă și atenție. Scopul nostru este să creăm un stil de viață unic și autentic pentru fiecare proprietar din cartierul Harmony Residence.

Ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști și suntem entuziasmați să începem această nouă etapă. Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt pe primul loc, iar fiecare casă mobilată va fi o dovadă a angajamentului nostru pentru calitate și atenție la detalii.

Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie deosebită. Continuăm să ne străduim să facem din Harmony Residence un loc deosebit și plin de viață!

Cu căldură,

Echipa Harmony Residence

https://www.harmony-residence.ro/premium

Bucatarie open space catre zona de dining si living
Dormitor secundar
Baie
Masterbedroom
Dormitor secundar
Baie cu cada