Harmony Bliss

Confort

Harmony Residence: Descoperă confortul într-o comunitate excepțională

Descoperă confortul  într-o comunitate rezidențială deosebită, Harmony Residence din Domnești. Aici, vei găsi 30 de case tip duplex, oferindu-ți un stil de viață contemporan. Fiecare locuință a fost proiectată cu atenție la detalii și gândită pentru a oferi un spațiu generos și luminozitate în fiecare colț.

Calitate premium și detalii impecabile

La Harmony Residence, ne asigurăm că doar cele mai bune materiale și tehnologii sunt folosite în construcția fiecărei case. Structura din beton armat de înaltă calitate și caramida de calitate superioară, cum ar fi Porotherm și Soceram, oferă un cadru solid și durabil. Pereții compartimentați din gips-carton rigips, împreună cu tencuielile Multibat și gleturile Ceresit, conferă finisaje impecabile și elegante.

Acoperișul, realizat de producătorul Damila, este construit cu o tablă de calitate superioară de 0,5 mm, oferind o durabilitate remarcabilă și o garanție extinsă de 20 de ani. Finisajele peretelui, cum ar fi amorsa opacă Apla In Prime și vopseaua Apla Ultra Matt, completează imaginea estetică a casei.

Spații vibrante și conectate perfect

Harmony Residence nu se limitează doar la aspectul tehnic și finisajele de calitate. Casele noastre sunt concepute pentru a oferi confort și funcționalitate deosebită. Spațiul principal, compus dintr-o îmbinare perfectă între bucătărie, zonă de luat masa și living, facilitează comunicarea și conectarea în cadrul familiei și a oaspeților.

Dormitorul principal de la parter oferă o oază de relaxare și poate fi transformat și într-un birou personal, în funcție de preferințele tale. Livingul beneficiază de acces direct către grădina generoasă din spatele casei, oferind o legătură perfectă între interior și exterior. La etaj, vei găsi încă trei dormitoare, inclusiv un master bedroom cu baie proprie, precum și o a doua baie pentru celelalte două dormitoare.

Pe lângă designul funcțional, atenția noastră la detalii și calitatea superioară a finisajelor, Harmony Residence se remarcă prin peisajul exterior bine gândit. Zona verde din fața casei oferă un spațiu plăcut și locuri de parcare pentru mașini, în timp ce grădina privată din spate îți asigură intimitate și relaxare.

Descoperă o experiență unică de locuire la Harmony Residence!

Parter

Descoperă parterul casei Confort - Harmony Bliss.
Un living open space generos, care include o bucătărie modernă și o zonă de dining, ce creeaza un spațiu perfect pentru întâlniri și relaxare. Dormitorul intim îți oferă un refugiu liniștit, iar baia elegantă te răsfață cu finisaje premium. Cele două terase îți permit să te bucuri de aerul curat și de momentele speciale.

Living
Bucatarie
Dormitor
Depozitare
Hol
Baie
20.30
11.00
13.20
4.00
8.20
3.40
Terase
Total Util Parter
Total Construit Parter
Teren
18.80
60.10
75.70
305

Etaj

Etajul 1 al casei de tip confort oferă un dormitor principal cu baie privată, împreună cu două dormitoare suplimentare și o a doua baie. Finisajele premium sunt evidente atât în băi, cât și în camere, iar accentul arhitectural se concentrează pe comunicarea rapidă și luminozitatea interioară.

Dormitor 1
Dormitor 2
Dormitor 3
Baie 1
Baie 2
Hol
13.20
16.80
12.80
5.10
5.30
6.60
Total Util Etaj
Total Construit Etaj
59.80
74
Harmony Bliss

Interior design

Programeaza o vizionare

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.